Zodra een grote verandering op ons pad komt, worden we uitgedaagd om oude overtuigingen onder de loep te nemen. Een hernieuwde start te maken. We voelen vaak intuïtief wat het juiste zou zijn, maar even vaak blijk het lastig om die veranderingen definitief door te voeren, onze ware potenties aan te boren. Iets houdt tegen. Het is als lopen met een stevige elastieken band om je middel die je steeds weer terugbrengt naar het aloude startpunt. Hoe komt dat toch?

Het ‘iets’ wat tegenhoudt komt voor 70% door ons eigen gewoontepatronen. En inzicht in die gewoontepatronen is de gouden sleutel tot het aangaan van de veranderingen waarnaar je verlangt. Het gratis e-book “En Wie Ben Jij Dan?” geeft je persoonlijk toegang daartoe. Het is de volgende stap in de ontdekking van het ND-model. Kom je mee?

DOWNLOAD JOUW WEG NAAR MEER INZICHT

Meld je nu aan, bereken welke type je bent op basis van je geboortedag en ontvang GRATIS het e-book met de omschrijving van jouw ND-type.

E-book Nourishing Destiny

MET DIT E- BOOK ONTVANG JE:

  1. inzicht in jouw ND-type

  2. jouw unieke potentie

  3. hoe jij je voelt als jij in balans bent 🙂

  4. hoe jij je voelt als jij uit balans bent 🙁

Krijg inzicht in je eigen karakter!

Wat zegt de Nine Star Ki over het karakter; het vertelt hoe mensen in elkaar zitten en het geeft je inzicht in gedrag en het kan je de mogelijkheid bieden om daar bewust mee om te gaan of veranderingen in aan te brengen. Vul je naam en e-mailadres in en doe de berekening aan de hand van je geboortedatum.