Zodra belangrijke veranderingen op ons pad komen, worden we uitgedaagd om oude overtuigingen onder de loep te nemen en eventueel een hernieuwde start te maken. Intuïtief voelen we vaak wat het juiste is, maar even vaak blijkt het lastig om die beslissing definitief door te voeren.

Iets houdt je tegen. Het is als lopen met een elastieken band om je middel, die je steeds weer terugbrengt naar het oude startpunt. Hoe komt dat toch?

Het ‘iets’ wat tegenhoudt komt voor 70% door ons eigen gewoontepatronen. Inzicht in die gewoontepatronen is de gouden sleutel tot het aangaan van de veranderingen waarnaar je verlangt.

Het gratis e-book “En Wie Ben Jij Dan?” geeft je persoonlijk toegang daartoe. Een ideale stap in de ontdekking van het ND-model en de  Oosterse wijsheid die ze belichaamt.

DOWNLOAD JOUW WEG NAAR MEER INZICHT

Meld je nu aan, bereken welke type je bent op basis van je geboortedag en ontvang GRATIS het e-book met de omschrijving van jouw ND-type.

MET DIT E- BOOK ONTVANG JE:

  1. inzicht in jouw ND-type

  2. jouw unieke potentie

  3. hoe jij je voelt als jij in balans bent

  4. hoe jij je voelt als jij uit balans bent

E-book Nourishing Destiny
Krijg inzicht in je eigen ND-type!

Wat zegt het ND-model over jouw persoonlijkheidstype? Het vertelt hoe mensen in elkaar zitten en het geeft je inzicht in gedrag. Het biedt je de mogelijkheid om daar bewust mee om te gaan of veranderingen in aan te brengen. Vul je naam en e-mailadres in en doe de berekening aan de hand van je geboortedatum.