De Verborgen Tijd

Datum:

Zaterdag 7 oktober 2017

Tijd: 14:00 – 17:00 (zaal open om 13:30)

Locatie: Deimoslaan 5, 1702 CK Heerhugowaard

Kosten: 15,-

AANMELDEN

§

Tijdens deze fascinerende lezing word je aan de hand van Nine Star Ki-astrologie en de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen, naar de diepten van de tijd meegenomen. Je leert haar kennen als een soort energieveld waarin jouw gehele levensloop ligt verankerd. Wie de principes van de tijd kent, heeft de gouden sleutel in handen om zijn toekomst, verleden en heden te begrijpen en daardoor voorbereid te zijn op het onverwachte of wat wij doorgaans ‘het toeval’ noemen.

Niets is zonder reden zul je tijdens deze lezing ontdekken – alles wat in jouw leven is gebeurd en nog staat te gebeuren draagt zin – en het begrijpen van deze zin maakt dat je boven jezelf kan uitstijgen. Kortom: meester worden over je eigen toekomst.

Zo leer je bijvoorbeeld je eigen astrologische getallen kennen en hoe deze zich stapsgewijs ontvouwen in je leven. Ze bieden diepgaand inzicht in je drijfveren, hoe je bent opgegroeid, hoe je in (liefdes)relaties staat, hoe je ervaringen uit het verleden doorwerken in het hier en nu, en wat jouw unieke opdracht op aarde is. Dus wil jij weten wat het leven voor jou in petto heeft? Twijfel dan niet en kom naar deze lezing, gegarandeerd een fascinerende ontmoeting met jouw innerlijke wereld, gezien door de lens van Nine Star Ki en de I Tjing.

We hebben tijdens deze middag nog iets extra’s voor jou in petto, te weten: een persoonlijke Astrologie Reading: Na de pauze, zullen Johannes Bloemsma en Dominique van de Laar, afgestudeerd bij Feng Shui Meester Howard Choy en expert in Nine Star Ki en de I Tjing – persoonlijke ‘readings’ gaan doen voor de aanwezigen die dat graag zouden willen. Deze ‘readings’ zijn bijzonder accuraat en wil je daarom niet missen!

AANMELDEN

Spreker: Johannes Bloemsma (1980) is een bevlogen spreker, consulent en docent. Hij heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny-Model (een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden waarmee bijvoorbeeld zeer accurate toekomstvoorspellingen kunnen worden gedaan) geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.