ND PERSOONLIJK CONSULT

Sta jij op het punt een belangrijke beslissing te maken en kom je er niet uit wat wijsheid is? Of wil je zien en ontdekken wat jouw doel, jouw bestemming in dit leven is? En hoe je daar het beste vorm aan kunt geven? Dan is dit consult voor jou.

Net als ieder mens bewandel jij vanaf je geboorte een eigen levenspad, heb jij een eigen bestemming meegekregen. En tijdens dit consult krijg je daar zicht op. Wie ben jij? Wat motiveert jou? Waar liggen jouw potenties? En hoe kan jij daar het beste vorm aan geven. Het biedt een unieke kijk op je levensloop.

Je kunt het inzetten voor verdiept inzicht in je eigen karakterstructuur, maar bijvoorbeeld ook om ‘vat’ te krijgen op de thematiek van je relaties (ouders, partner, kinderen) of om veranderingen en gebeurtenissen die zich nu, onlangs of in je verleden hebben afgespeeld in een breder perspectief te zien. Het consult geeft begrip, inzicht en een rotsvast vertrouwen in het pad wat je bewandelt.

Wat omvangt het ND-consult?

✔ een accuraat profiel van jouw karakterstructuur en levensthema’s;
✔ concreet inzicht in jouw verleden en levensbestemming;
✔ een ‘handleiding‘ voor de veranderingen waar je momenteel (en binnen korte tijd) voor staat;
✔ en helder en rustig antwoord op al je vragen.

Het consult wordt gebaseerd op jouw geboortedatum en maakt gebruik van de unieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden: het ND-Model™.

Los
consult

Duur:  90 min
Prijs:   €195,-   145, – (incl BTW)
Plaats: Zutphen of via Zoom

Je krijgt na afloop de volledige opname van de sessie

“Een heel inspirerend consult. Soms confronterend, maar vooral inspirerend! Warm aanbevolen!”
– Hilde Heijn

Onze
trajecten

Als mens is er slechts een constante actief: verandering. En daaruit voortvloeiend: keuzes. Sommige veranderingen zijn organisch en vergen weinig sturing. Dan is een eenmalig consult genoeg. Andere zijn meer complex en vragen om een effectieve planning, iets wat de basis kan zijn om meerdere gesprekken met jouw persoonlijke ND consultant te voeren. In zo’n geval wil je niet telkens een nieuwe afspraak boeken, maar wil je 24/7 toegang hebben tot de beste analyse die er voor jou beschikbaar is, volledig gericht op jouw vragen en levenspad. Wij staan voor je klaar. Om aan deze sterk groeiende wens te voldoen, hebben we drie trajecten samengesteld waaruit jij kan kiezen:

Meest gekozen

Traject 1

598incl. btw
  • 1 maand

Traject 2

998incl. btw
  • 6 maanden

Traject 3

2195incl. btw
  • 12 maanden

ND Persoonlijk Consult

De handleiding voor jouw levenspad. Kom zelf tot je eigen bestemming.

Nourishing Destiny Retreats

Op retreat geven wij jou een reset in je leven. Avontuur, inzichten en Ibiza.