Introductie workshop Klassieke Feng Shui.001

Datum:

Zaterdag 22 oktober 2016

Tijd: 11:00 – 17:15

Locatie: Burgemeester de Vlugtlaan 309
1063 BN Amsterdam
(gratis parkeren)

Kosten: 95,-

Inbegrepen: – Studiemateriaal
– Heerlijke lunch
– Koffie en thee

AANMELDEN

§

Heb jij Westerse Feng Shui gestudeerd of ben je hier bekend mee? Wil jij je kennis verbreden en ben je nieuwsgierig naar hoe de Klassieke Feng Shui jouw consulten kan verrijken? Schrijf je dan nu in voor deze `Introductiedag tot Klassieke Feng Shui`.

INHOUD WORKSHOP

Samen gaan we de 2 meest gebruikte Kompas-scholen behandelen, Bazhai en Flying Stars. Aan de hand van de windrichtingen (Bazhai) en de tijd (Flying Stars) kun je na deze workshop in je consulten gaan uitrekenen welke ruimtes in een woning de beste support krijgen voor functies als studeren, eten, slapen, etc. Deze kompas technieken brengen extra verdieping in je analyses en maken je Feng Shui-consult compleet.

BAZHAI PAI (8 paleizen School) – Aan de hand van de windrichtingen bereken je de gunstige richtingen/locaties voor de bewoner en van de woning zelf. Dit geeft jou informatie over welke ruimtes en richtingen de bewoner energetisch zullen ondersteunen. In hoeverre het huis en de bewoner bij elkaar passen en elkaar positief beïnvloeden. Door middel van Wuxing (de 5 elementen) toe te passen breng je de verschillende ruimtes weer in balans en harmonie.

FEIXING PAI (Flying Stars School) – Flying Stars integreert de tijd in het grote plaatje. In welke periode is het huis gebouwd? Net zoals astrologie voor mensen geeft deze periode het huis als het ware een blauwdruk van zijn karakter. Met welke energetische patronen is het huis `geboren`? Deze patronen geven je informatie over welke energie actief is in een bepaalde ruimte, en hoe je op het gebied van bijvoorbeeld gezondheid, carrière, liefde en familierelaties deze energie kunt activeren.

AANMELDEN

Locatie Amsterdam:

IMG-20160125-WA0001

HOME

Workshopbegeleider: Dominique van de Laar (1981) heeft International Management & Economics gestudeerd aan de Rotterdam Business School. De afgelopen jaren heeft zij in Londen Klassieke Feng Shui gestudeerd bij Howard Choy, een internationaal gerenommeerd Feng Shui Meester en Architect. Dominique geeft nu workshops en consulten bij Nourishing Destiny.

Wat mee te nemen: Een kompas (aan te raden het merk `Silva`). Voor de berekeningen gebruiken we een Liji Ruler (Feng Shui-kompas). Wij hebben er genoeg in huis zodat iedereen individueel hiermee kan oefenen. Wil je er voor jezelf een aanschaffen, dan kun je een nieuwe bij ons kopen voor €25,-