[one_half padding=”10px 20px 10px 5px”]

Nourishing Destiny Profiel

 

Sta jij op het punt een belangrijke beslissing te maken en kom je er niet uit wat wijsheid is? Of wil je zien en ontdekken wat jouw doel, jouw bestemming in dit leven is? En hoe je daar het beste vorm aan kunt geven? Dan is dit consult voor jou. Net als ieder mens bewandel jij vanaf je geboorte een eigen levenspad, heb jij een eigen bestemming meegekregen. En tijdens dit consult krijg je daar zicht op. Wie ben jij? Wat motiveert jou? Waar liggen jouw potenties? En hoe kan jij daar het beste vorm aan geven. Het biedt een unieke kijk op je levensloop.

Je kunt het inzetten voor verdiept inzicht in je eigen karakterstructuur, maar bijvoorbeeld ook om ‘vat’ te krijgen op de thematiek van je relaties (ouders, partner, kinderen) of om veranderingen en gebeurtenissen die zich nu, onlangs of in je verleden hebben afgespeeld in een breder perspectief te zien. Het consult geeft begrip, inzicht en een rotsvast vertrouwen in het pad wat je bewandelt.

Wat omvangt het consult?

  •  een accuraat profiel van jouw karakterstructuur en levensthema’s;
  • concreet inzicht in jouw verleden en levensbestemming;
  • een ‘handleiding‘ voor de veranderingen waar je momenteel (en binnen korte tijd) voor staat;
  • en helder en rustig antwoord op al je vragen.

Het consult wordt gebaseerd op jouw geboortedatum en maakt gebruik van de unieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden: het NOURISHING DESTINY-model.

CONSULT AANVRAGEN

Investering: €145,- (inclusief BTW) | Duur: circa 1,5 – a 2 uur

[/one_half]

[one_half_last padding=”10px 20px 10px 20px”]

 

Klassieke Feng Shui

 

“I must say that I appreciate her deep understating of this complex matter and explaining it to me in a simplified and digestible way. She patiently answered multiple questions I had during the whole process via e-mail and during the direct interactions, which was definitely very helpful. I found her advice intriguing and very helpful.” – Kris Nagorski

‘Ki’ is de levenskracht die zich in en door alles heen beweegt, zowel in onszelf als in onze omgeving. Deze levensenergie is net als de wind. Je kunt haar niet in een hokje stoppen of vastpakken, maar we voelen haar allemaal. Ze komt tot uitdrukking door wat ze in beweging brengt. Feng Shui zorgt ervoor dat deze energie zich in een natuurlijke flow door de omgeving kan verspreiden. Dit leidt tot harmonie in je omgeving, verbeterde concentratie, innerlijke rust en het kunnen uitleven van je volste potentie. Een gebalanceerde omgeving heeft directe invloed op de harmonie en balans in jezelf. Veel voorkomende aanleidingen om bij Nourishing Destiny een Feng Shui analyse te laten maken zijn:

spanningen, vastzitten, relatieproblemen, lichamelijke klachten; allen kunnen het gevolg zijn van een stagnatie in de Ki-flow.

CONSULT AANVRAGEN

Investering: Vanaf €350,- (afhankelijk van de ruimte en grootte pand)

[/one_half_last]