INCOMPANY SESSIES

“Met een gevoel van verwondering kijken wij op onze sessie met Nourishing Destiny terug; de karakteromschrijvingen waren zo herkenbaar en specifiek! Intrigerend dat er zoveel kan worden afgeleid uit het moment van je geboorte en bij onze organisatie uit het moment van oprichting. Wij bevelen de incompany sessies van harte aan.”

Harry Thijssen, Directeur Floreo Training & Coaching

INCOMPANY SESSIES

Wat is jouw karakterstructuur? Wat zijn jouw kwaliteiten? En hoe kun je die maximaal inzetten voor je organisatie? Tijdens deze dag gaan jij en je team hierop antwoord krijgen op basis van het ND-Model™. Een model dat door middel van specifieke data op feilloze wijze de ontwikkelingen blootlegt die in jou, het team en de organisatie gelden, zodat je samen op basis van die inzichten effectieve beslissingen kunt maken.

PROGRAMMA:

In de ochtend ga je de principes van het model leren. Vervolgens krijgt iedereen van de groep op basis van zijn geboortedatum een diepgaande karakteranalyse. Na de lunch gaan we het geheel, de groepsdynamiek bekijken. Zowel haar kracht, als haar ‘knelpunten‘, en hoe die op te vangen. En tot slot volgt een analyse van de patronen die er in de organisatie als geheel aanwezig zijn. Wat mag de organisatie verwachten en hoe kan ze daar het best op anticiperen?

Je sluit af met hernieuwd inzicht in jezelf en de onmisbare rol die je vervult in je persoonlijke en professionele omgeving.

ND BUSINESS TRAINING

DE VOLLEDIGE OPLEIDING TOT ND-CONSULTANT

I Tjing en Nine Star Ki: de internationale training tot ND-consultant

LICENTIE TRAINING | ND model™

We staan aan de start van een nieuw tijdperk. Meer dan ooit is er behoefte aan professionals die de grote verbanden kunnen duiden. Die richting en inzicht bieden in tijden van verandering. Professionals die hun intuïtie als ‘tool’ durven inzetten. Met deze licentietraining leid ik je op tot holistisch adviseur bij teams, bedrijven en veranderingsprocessen.