Ik ben Dominique en binnen Nourishing Destiny geef ik Feng Shui consulten en trainingen. Het Nourishing Destiny Model laat jou je innerlijke Karakterpatronen zien. Deze patronen kun je zien als jouw kernenergieën. Feng Shui linkt deze energieën met zijn omgeving. Een woning is een pure reflectie van zijn bewoner. Wanneer je een verandering aanbrengt in een woning zal dit een verandering voortbrengen in het leven van de bewoner en vice versa. Dit betekent dat je jouw woning zo kunt inrichten dat jij als bewoner hier optimaal de voeding uit mag ontvangen. Wat zijn jouw gunstige richtingen? En staan je bed en bureau in de meest gunstige richting? Welke kleuren heb jij in je woning en welke energie geven ze, zijn ze voor jou persoonlijk voedend? Met behulp van Vorm (kleuren, materialen en vormen) en Kompas (richtingen, periode, gunstige energieën).

 

Mijn springplank binnen de Feng Shui was de Westerse Feng Shui oftewel de Black Hat School. Hier ben ik in aanraking gekomen met de 5-elementen wereld en de Nine Star Ki astrologie. Al snel voelde ik een gemis en leerde ik dat Westerse Feng Shui niet de authentieke Feng Shui is. Ik mistte de natuurlijke cycli, de daadwerkelijke windrichtingen en de tijd. Want we weten allemaal, het enige constante is verandering, en zo is he ook met energieën. Deze veranderen en