“Johannes definieerde mij! Bizar! Hij kent mij niet! Ik geloof dat we allemaal zelf stiekem wel weten wat goed en minder goed voor ons is. Dat de koers die we varen op een bepaald moment bij ons past of niet. Ik had dit duwtje nodig om weer richting te krijgen” – Kazia de Jong

 “Een heel inspirerend consult gehad van Johannes Bloemsma. Soms confronterend, maar vooral inspirerend! Warm aanbevolen!” – Hilde Heijn

AFSPRAAK BOEKEN

Sta jij op het punt een belangrijke beslissing te maken en kom je er niet uit wat wijsheid is? Of wil je zien en ontdekken wat jouw doel, jouw bestemming in dit leven is? En hoe je daar het beste vorm aan kunt geven? Dan is dit consult voor jou. Net als ieder mens bewandel jij vanaf je geboorte een eigen levenspad, heb jij een eigen bestemming meegekregen. En tijdens dit consult krijg je daar zicht op. Wie ben jij? Wat motiveert jou? Waar liggen jouw potenties? En hoe kan jij daar het beste vorm aan geven. Het biedt een unieke kijk op je levensloop.

Dit consult kun je inzetten voor verdiept inzicht in je eigen karakterstructuur, maar bijvoorbeeld ook om ‘vat’ te krijgen op de thematiek van je relaties (ouders, partner, kinderen) of om veranderingen en gebeurtenissen die zich nu, onlangs of in je verleden hebben afgespeeld in een breder perspectief te zien. Het consult geeft begrip, inzicht en een rotsvast vertrouwen in het pad wat je bewandelt.

Wat omvangt het NOURISHING DESTINY-CONSULT?

✔ een accuraat profiel van jouw karakterstructuur en levensthema’s;
✔ concreet inzicht in jouw verleden en levensbestemming;
✔ een ‘handleiding‘ voor de veranderingen waar je momenteel (en binnen korte tijd) voor staat;
✔ en helder en rustig antwoord op al je vragen.

Het consult wordt gebaseerd op jouw geboortedatum en maakt gebruik van de unieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden: het NOURISHING DESTINY-model.

AFSPRAAK BOEKEN

Kosten: €145,- (inclusief BTW) | Duur: circa 1,5 – a 2 uur