[one_half padding=”20px 30px 10px 10px”]

NOURISHING BUSINESS

CONSULT

VOOR EFFICIËNTE EN EFFECTIEVE BESLUITVORMING

Als ondernemer sta je vaak voor complexe besluiten: over de waarde van bepaalde investeringen, de potentie van toekomstige of juist huidige samenwerkingen – of wat de juiste timing is voor de lancering van je product of veranderingen binnen je bedrijf. En timing, gecombineerd met effectieve besluitvorming, vormt de expertise van NOURISHING DESTINY.

DIT CONSULT WORDT OA. INGEZET BIJ:

✔ (grote) investeringen;
✔ uitzetten van (jaarlijkse) strategieën;
✔ onderhandelingen;
en juiste timing.

Het consult wordt gebaseerd op de KvK-inschrijvingsdatum van  je onderneming en maakt gebruik van een unieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, kortweg: het NOURISHING DESTINY-model.

Kosten: €345,- (inclusief BTW) | Duur: circa 1,5 – a 2 uur

AFSPRAAK BOEKEN

“Balans vinden in complexiteit is vaak een eenzaam proces voor ondernemers. Het is verbazingwekkend hoe snel we – Johannes en ik – met dit consult telkens weer tot de essentie van een probleem komen en daarmee het begin van het antwoord. De analyse ligt nl. bij Johannes, de besluitvorming blijft bij mij. Ik gun iedere ondernemer Johannes en zijn ND-methode.” – Jenny Ellissen, investeerder, serial entrepeneur

 

[/one_half]

[one_half_last padding=”20px 30px 10px 10px”]

NOURISHING BUSINESS

INCOMPANY WORKSHOP

INZICHT IN GROEPS- EN VERANDERINGSPROCESSEN

Wat is jouw karakterstructuur? Wat zijn jouw kwaliteiten? En hoe kun je die maximaal inzetten voor je organisatie? Tijdens deze dag gaan jij en je team hierop antwoord krijgen op basis van het ND-model. Een model dat door middel van specifieke data op feilloze wijze de ontwikkelingen blootlegt die in jou, het team en de organisatie gelden, zodat je samen op basis van die inzichten effectieve beslissingen kunt maken.

PROGRAMMA:

In de ochtend ga je de principes van het model leren. Vervolgens krijgt iedereen van de groep op basis van zijn geboortedatum een diepgaande karakteranalyse. Na de lunch gaan we het geheel, de groepsdynamiek bekijken. Zowel haar kracht, als haar ‘knelpunten‘, en hoe die op te vangen. En tot slot volgt een analyse van de patronen die er in de organisatie als geheel aanwezig zijn. Wat mag de organisatie verwachten en hoe kan ze daar het best op anticiperen?

Je sluit af met hernieuwd inzicht in jezelf en de onmisbare rol die je vervult in je persoonlijke en professionele omgeving.

OFFERTE AANVRAGEN

“Met een gevoel van verwondering kijken wij op deze dag terug. De karakteromschrijvingen waren zo herkenbaar en specifiek, terwijl Johannes ons nog nooit ontmoet had. Intrigerend dat er zo veel kan worden afgeleid uit het moment van je geboorte en bij onze organisatie uit het moment van oprichting. Wij bevelen deze workshop van harte aan. Je zult versteld staan.” – Harry Thijssen, directeur FLOREO

[/one_half_last]