Data:
1e dag: zaterdag 24 juni
2e dag: zondag 25 juni
3e dag: zaterdag 1 juli

Tijd: 11:00 – 17:00

Locatie: Burgemeester de Vlugtlaan 309
Amsterdam

Kosten per workshop: EURO 125,- (inclusief aftrekbare BTW)
Alle drie verdiepingworkshops: EURO 325,- (inclusief aftrekbare BTW)

Inbegrepen: studiemateriaal, heerlijke lunch, koffie en thee

AANMELDEN

DAG 1. FAMILIESTRUCTUREN | zaterdag 24 juni

De eerste dag  gaan we leren hoe je aan de hand van hexagrammen familiestructuren kunt duiden. In ieder gezin is immers wel een soort van ‘karmische’ thematiek aanwezig die de dynamiek van het desbetreffende gezin bepaalt. Niet zelden echter zet zo’n ‘karmisch’ thema – dat vaak tot in de derde generatie terug te vinden is – de verbindingen binnen het huidige gezin onder druk. En dan rijst de vraag: hoe doorbreek je die patronen? En: hoe herken je ze?

DAG 2. VERBORGEN KINDSDELEN | zondag 25 juni

De tweede dag  gaan we ons verdiepen in de zogenoemde ‘kinds-’ en ‘volwassen-getallen’ binnen een Nine Star Ki-profiel. Een van de grootse transformaties binnen een mensenleven is die van de jeugdjaren naar de volwassenheid. Dit ‘traject‘ loopt voor iedereen anders, soms soepel, soms schurend moeilijk. Maar altijd geldt dat problemen die in de jeugd zijn ervaren en wanneer ze niet zijn verwerkt, onder stress in de volwassen jaren opeens ‘weer de kop opsteken’. Deze verborgen kindsdelen kunnen we tot in detail in de hexagrammen terugvinden. Hierdoor wordt je in staat gesteld je cliënten op maat te helpen door ze inzicht te geven in de patronen uit hun jeugd en hoe ze die op gebalanceerde wijze kunnen gaan leren integreren in hun volwassen bestaan. Want ook dat proces loopt voor iedereen anders.

DAG 3. I TJING-EXPERTISE | zaterdag 1 juli

De derde dag  word je door niemand minder dan Harmen Mesker, een internationaal bekende I Tjing-expert en docent, opgeleid om de hexagrammen (nog beter) te gaan duiden. Hij zal je alle systeempjes en knepen van het vak leren – vooral op het gebied van orakelen. Ikzelf vind het altijd belangrijk om van verschillende mensen te leren. Maar dan het liefst natuurlijk wel van een ‘goede’. Daarom ben ik best wel een beetje trots en blij dat Harmen deze dag zijn rijke kennis met ons gaat delen.

AANMELDEN

Locatie Amsterdam:

IMG-20160125-WA0001

HOME

Cursusbegeleider: Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.

Vooropleiding: deze verdieping is voor iedereen die de Vierdaagse training “I Tjing als Bron van Nine Star Ki” heeft gedaan.