Data:
1e dag: zaterdag 17 juni
2e dag: zondag 18 juni

Tijd: 10:00 – 17:00

Locatie: Bisschopmolenstraat 58
4876 AP Etten-Leur

Kosten: EURO 289,- (inclusief aftrekbare BTW)

Inbegrepen: studiemateriaal, heerlijke lunch, koffie en thee

AANMELDEN

DAG 1. FAMILIESTRUCTUREN

Zaterdag  gaan we leren hoe je aan de hand van hexagrammen familiestructuren kunt duiden. In ieder gezin is immers wel een soort van ‘karmische’ thematiek aanwezig die de dynamiek van het desbetreffende gezin bepaalt. Niet zelden echter zet zo’n ‘karmisch’ thema – dat vaak tot in de derde generatie terug te vinden is – de verbindingen binnen het huidige gezin onder druk. En dan rijst de vraag: hoe doorbreek je die patronen? En: hoe herken je ze?

DAG 2. VERBORGEN KINDSDELEN

Zondag gaan we ons verdiepen in de zogenoemde ‘kinds-’ en ‘volwassen-getallen’ binnen een Nine Star Ki-profiel. Een van de grootse transformaties binnen een mensenleven is die van de jeugdjaren naar de volwassenheid. Dit ‘traject‘ loopt voor iedereen anders, soms soepel, soms schurend moeilijk. Maar altijd geldt dat problemen die in de jeugd zijn ervaren en wanneer ze niet zijn verwerkt, onder stress in de volwassen jaren opeens ‘weer de kop opsteken’. Deze verborgen kindsdelen kunnen we tot in detail in de hexagrammen terugvinden. Hierdoor wordt je in staat gesteld je cliënten op maat te helpen door ze inzicht te geven in de patronen uit hun jeugd en hoe ze die op gebalanceerde wijze kunnen gaan leren integreren in hun volwassen bestaan. Want ook dat proces loopt voor iedereen anders.

AANMELDEN

Locatie Etten-Leur:

ELF_Yoga_Ruimte-1-1-730x300         Bisschop-buiten-730x300

HOME

Cursusbegeleider: Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.

Vooropleiding: deze verdieping is voor iedereen die de Vierdaagse training “I Tjing als Bron van Nine Star Ki” heeft gedaan.