[one_half padding=”10px 30px 10px 0″]

WAT IS JOUW KARMA?

Dat is de grondvraag van dit unieke weekend. Want bij de prachtige bossen rondom Den Dolder ga jij jouw wortels, jouw eigen roots aan het licht brengen door middel van karmische astrologie en regressieopstellingen. En dit in een van de meest mooie locaties van de provincie Utrecht: de Ernst Sillem Hoeve.

Het weekend is erop gericht dat jij op een diep niveau gaat ontdekken welke patronen ontstaan zijn in ‘vorige levens’ en hoe die nog steeds van grote invloed zijn op je huidige leven. En dan vooral binnen de gezinsstructuur waarin jij geboren bent. In ieder gezin speelt zich immers vaak een thema af dat de leden ervan met elkaar verbindt. Een thema dat vaak al generaties lang een rode draad vormt.

En tijdens deze dagen gaan we eerst via karmische astrologie zicht krijgen op de onderliggende thema’s waarmee jijzelf geboren bent. En vervolgens via regressieopstellingen hoe die thema’s doorwerken in je familie-structuur. Maar vooral: hoe we daar op helende wijze mee om kunnen gaan, het kunnen schoonmaken, zodat iedereen die ‘gevangen’ zit in deze thematiek vrijgesteld kan worden.

Deze retraite is daarom vooral geschikt voor mensen die:

– inzicht en bevrijding willen verkrijgen van belemmerende patronen in henzelf en/of in relatie tot gezinsleden;
– die open en eerlijk naar zichzelf en ‘de ander’ durven te kijken;
– en hiermee (gezins-)relaties en daarmee het eigen levenspad willen vrijmaken.

PROGRAMMA:

EERSTE DAG: KARMISCHE ASTROLOGIE

Aan de hand van eeuwenoude Chinese technieken brengt Johannes Bloemsma op deze eerste dag jouw karmische patronen aan het licht. De techniek die hij gebruikt is een baanbrekende integratie tussen de I Tjing en Nine Star Ki-astrologie. Hiermee wordt de energetische blauwdruk zichtbaar die achter jouw leven schuilgaat.

Je gaat op fascinerende wijze inzien hoe het ogenblik van jouw geboorte een soort stempel, een dynamisch spel van archetypen in zich droeg. En dat op basis hiervan niet alleen jouw manier van denken, voelen en handelen werd gevormd. Maar bijvoorbeeld ook in welk gezin je terecht bent gekomen; hoe jouw verhouding tot je vader en moeder is; hoe jij in relaties staat; tegen welke hindernissen je vermoedelijk in het leven aanloopt; en hoe dit alles samenhangt met karmische thema’s. Niets in jouw leven is toeval zul je tijdens deze eerste dag ontdekken, alles is verbonden.

[/one_half]

[one_half_last padding=”10px 30px 10px 0″]

TWEEDE DAG: REGRESSIEOPSTELLINGEN

Binnen een familie zijn er onzichtbare processen aanwezig die met het blote oog niet waar te nemen zijn, maar wel van belang zijn. In jou zijn er ook verborgen processen. Deze onzichtbare processen zorgen voor dynamieken die in een familie belemmerend kunnen werken. Bijvoorbeeld : conflicten, verdriet, angst, perfectionisme, depressie….

Op deze tweede dag legt Katelijne Vermeulen met familieopstellingen deze onzichtbare patronen en processen bloot, waardoor er inzicht verkregen wordt op welke wijze deze patronen zich voltrekken. Via deze methodiek krijgen we toegang tot het diepere niveau van de familie. Vervolgens wordt er een oplossingsdynamiek op gang gebracht die ook schijnbaar onoplosbare problemen kan aanpakken. Automatisch komen mensen tot een dieper inzicht en een nieuwe visie wordt ontwikkeld tijdens een opstelling.

Een dynamiek wordt opgestart en er komt geblokkeerde energie vrij, die helend werkt voor het hele familiesysteem. Uiteindelijk levert dit innerlijke balans op, en kan iedereen in het gezin weer zijn plek innemen zoals het bedoeld is. Deze familiepatronen zijn ook karmisch, dit betekent dat we deze ook terug vinden in de lijn met onze voorouders.

Daarbij komt dat we ook persoonlijk een karmisch thema dragen, een thema wat we bij ons dragen vanuit vorige levens. Ieder mens heeft zijn eigen levensthema waar hij/zij mee geboren wordt, jouw persoonlijke thema, en zo kom je in het voor jou perfecte gezin terecht.

Je levensthema is jouw persoonlijke uitnodiging in dit leven, om te mogen, om te kunnen ontwikkelen. Een uitdagend proces van vallen en opstaan. Aan de hand van regressie en karmische opstellingen kan jij jezelf helen en accepteren dat wat is.

DATA
7 en 8 juli 2018

TIJD
10:00 tot 17:00 uur.

LOCATIE
Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 10b, 3734 MH Den Dolder – gratis parkeren

INVESTEER IN JEZELF
EARLY BIRD! 289
,- Prijs is inclusief btw, heerlijke uitgebreide lunch op beide dagen, plus koffie, thee en middag-versnaperingen. Spreekt het je aan, meld je dan gauw aan, want er zijn slechts 12 plekken beschikbaar. Na 1 juni geldt de prijs van 325,-.

KLIK HIER VOOR AANMELDEN

[/one_half_last]

BEGELEIDERS: JOHANNES BLOEMSMA & KATELIJNE VERMEULEN

Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki – astrologie gestudeerd.  Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing.  Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties. 

Katelijne Vermeulen (1961) heeft Filosofie en Godsdienstwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit te Leuven in België. Ze heeft een succesvolle eigen praktijk en werkt als opleider tot Polyenergetisch Therapeut, een baanbrekende opleiding die het geheel van de menselijke geest omvat. Haar specialismen zijn systeem- en familieopstellingen.