[one_half padding=”10px 30px 10px 0″]

WAT IS JOUW KARMA?

Dat is de grondvraag van deze unieke retraite. Want te midden van de stralende natuur op Ibiza ga jij jouw eigen wortels, jouw eigen ‘roots’ aan het licht brengen door middel van karmische astrologie, regressietherapie  en familieopstellingen. En dit in een van de meest exclusieve villa’s op dit eiland: Casa Maria.

De retraite is erop gericht dat jij op een diep niveau gaat ervaren welke patronen ontstaan zijn in ‘vorige levens’ en hoe die nog steeds van grote invloed zijn op je huidige leven. En dan vooral binnen de gezinsstructuur waarin jij geboren bent. In ieder gezin speelt zich immers vaak een thema af dat de leden ervan met elkaar verbindt. Een thema dat vaak al generaties lang een rode draad vormt.

En tijdens deze retraite gaan we eerst via karmische astrologie zicht krijgen op de onderliggende thema’s waarmee jijzelf geboren bent. En vervolgens via hypnotherapie en regressieopstellingen hoe die thema’s doorwerken in je familie-structuur. Maar vooral: hoe we daar op duurzaam helende wijze mee om kunnen gaan, het kunnen schoonmaken, zodat iedereen die ‘gevangen’ zit in deze thematiek vrijgesteld kan worden.

Deze retraite is daarom vooral geschikt voor mensen die:

– inzicht en bevrijding willen verkrijgen van belemmerende patronen in henzelf en in relatie tot gezinsleden
– die open en eerlijk naar zichzelf en ‘de ander’ durven te kijken
– hiermee (gezins-)relaties en daarmee het eigen levenspad willen vrijmaken
– en vooral dit willen doen binnen een groep mensen waar vertrouwen, lachen, eigenheid en plezier centraal staat.

PROGRAMMA:

EERSTE DAG: AANKOMST EN GENIETEN

OCHTEND/ MIDDAG Je reist met ons mee vanuit Amsterdam naar het zonnige Ibiza. Je landt en ruikt zodra de deuren van het vliegtuig opengaan het nieuwe avontuur wat je te wachten staat. Buiten het vliegveld staat er een auto voor je klaar. En binnen een halfuur rij je naar een van de mooiste villa’s van het eiland: Casa Maria – een adembenemende plek die exclusief voor jou en deze retraite is afgehuurd.

Omringd door groene heuvels, bossen en idyllische baaien, kun je daar zwemmen, in de jacuzzi, of lekker wegzakken met een goed boek in een van de gezellige zithoekjes.

AVOND Zodra de sterren over het eiland glijden, gaan we eten. Rondom de prachtige houten buitentafel genieten we van tapas, oneindig lekkere wijnen, druiven, noten en vooral: van het feit dat we er zijn. Johannes, Katelijne, Dominique en Natalie zullen ergens tijdens deze gezellige avond een (korte) inleiding doen en welkomst-boodschap.

TWEEDE DAG: KARMISCHE ASTROLOGIE

OCHTEND/ MIDDAG De zon straalt door je raam en je ruikt het verse ontbijt-buffet van Dominique. Ga zitten in een van de heerlijke plekjes van de villa.

Vandaag brengt aan de hand van eeuwenoude Chinese technieken Johannes op deze eerste dag jouw karmische patronen aan het licht. De techniek die hij gebruikt is een baanbrekende integratie tussen de I Tjing en Nine Star Ki-astrologie. Hiermee wordt de energetische blauwdruk zichtbaar die achter jouw leven schuilgaat.

Je gaat op fascinerende wijze inzien hoe het ogenblik van jouw geboorte een soort stempel, een dynamisch spel van archetypen in zich droeg. En dat op basis hiervan niet alleen jouw manier van denken, voelen en handelen werd gevormd. Maar bijvoorbeeld ook in welk gezin je terecht bent gekomen; hoe jouw verhouding tot je vader en moeder is; hoe jij in relaties staat; tegen welke hindernissen je vermoedelijk in het leven aanloopt; en hoe dit alles samenhangt met karmische thema’s. Niets in jouw leven is toeval zul je tijdens deze eerste dag ontdekken, alles is verbonden.

[/one_half]

[one_half_last padding=”10px 30px 10px 0″]

EINDE MIDDAG/ AVOND Je kunt met een groepje de huur-auto pakken (zit inbegrepen bij de prijs) en naar een baaitje rijden en of in het pittoreske dorp aan de voet van de heuvel waarop onze villa staat, eten en drinken. Ook kun je op een van de heerlijke zonnebanken van de villa een diepgaande massage krijgen, want Natalie masseert jouw chakra’s deze avond, gecombineerd met ‘cupping’. 

DERDE DAG: REGRESSIEOPSTELINGEN 

OCHTEND/ MIDDAG Er staat een volledig ontbijt-buffet voor je klaar. Tijdens deze dag komt het thema ‘familieprocessen’ aan bod. Binnen een familie zijn er onzichtbare processen aanwezig die met het blote oog niet waar te nemen zijn, maar wel van belang zijn. In jou zijn er ook verborgen processen. Deze onzichtbare processen zorgen voor dynamieken die in een familie belemmerend kunnen werken. Bijvoorbeeld: conflicten, verdriet, angst, perfectionisme, depressie….

Op deze dag legt Katelijne met familieopstellingen deze onzichtbare patronen en processen bloot, waardoor er inzicht verkregen wordt op welke wijze deze patronen zich voltrekken. Via deze methodiek krijgen we toegang tot het diepere niveau van de familie. Vervolgens wordt er een oplossingsdynamiek op gang gebracht die ook schijnbaar onoplosbare problemen kan aanpakken. Automatisch komen mensen tot een dieper inzicht en een nieuwe visie wordt ontwikkeld tijdens een opstelling.

EINDE MIDDAG/ AVOND Natalie staat voor je klaar als je een helende massage wilt. De opgeslagen negatieve energie die losgelaten mag worden, voel je uit je lijf en geest vertrekken.

VIERDE DAG: VERBORGEN KINDSDELEN

OCHTEND Ieder mens wordt als een uniek kind geboren, met een compleet potentieel om van zijn leven een succes te maken. Je was bij de geboorte volmaakt en vooral nog authentiek. Maar gaandeweg het opgroeien verliezen we vaak onze authenticiteit en het geloof in “het Zelf, ons compleetheid”. Op deze laatste twee dagen gaan we daarom aan de hand van karmische astrologie, regressie en hypno-therapie weer contact maken met dit fantastische kind in onszelf, gaan we haar kwetsuren helen die in de loop van de opvoeding kunnen zijn ontstaan, en komen we weer terug bij ons authentieke zelf.

BEGIN MIDDAG Dit diepgaande deel van de retraite delen we op in 2 dagen. De middag van de vierde dag is helemaal vrij. Maar voor wie wil, staat een uitstap naar het magische Es Vedra klaar, een unieke plek op Ibiza met een zeer hoog energetisch en helend veld. De reis ernaartoe is al mooi! We zoeken hierna een mooie plek aan de baai om te genieten van eten en drinken. Uiteraard kun je ook zwemmen of je rust pakken in je kamer.

VIJFDE DAG: VERVOLG VERBORGEN KINDSDELEN

OCHTEND/ MIDDAG Op deze dag gaan we verder met verborgen kindsdelen en komt de integratie van de gehele retraite aan bod. Er is de afgelopen dagen een dynamiek opgestart waarbij geblokkeerde energie is vrijgekomen die helend werkt voor het hele familiesysteem. Uiteindelijk levert dit innerlijke balans op, een gevoel van complete rust.

Daarbij komt dat we tijdens deze dagen ook hebben gezien een persoonlijk, karmisch thema dragen, een thema wat we bij ons dragen vanuit vorige levens. Ieder mens heeft zijn eigen levensthema waar hij/zij mee geboren wordt, jouw persoonlijke thema, en zo kom je in het voor jou perfecte gezin terecht.

Je levensthema is jouw persoonlijke uitnodiging in dit leven, om te mogen, om te kunnen ontwikkelen. Een uitdagend proces van vallen en opstaan. En aan de hand van deze retraite heb jij kunnen helen en accepteren dat wat is.

AVOND Loslaten, eropuit en genieten. Deze avond geeft Natalie nog eenmaal haar bijzondere cupping-massages voor wie wil, waarbij je de veranderingen die je de afgelopen dagen hebt ervaren, vrij baan in je lichaam kunt geven.

ZESDE DAG: AFSCHEID

OCHTEND De laatste dag. Je doet de luiken van je slaapkamer open en je geniet van de vogels, de natuur die je ziet. In de keuken staat wederom het heerlijke ontbijt-buffet van Dominique klaar. Een moment van rust, van genieten van deze prachtige plek. Rond het middaguur rijden we naar de luchthaven van Ibiza en we vliegen terug naar Nederland, volkomen vernieuwd.

DATA
donderdag 8 t/m dinsdag 13 november 2018

LOCATIE
Sant Miguel de Balansat, Ibiza

INVESTEER IN JEZELF
EARLY BIRD! 1198
,- Prijs is inclusief btw, auto-vervoer*, massage, ontbijt-buffet, lunch, plus koffie, thee en middag-versnaperingen. Spreekt het je aan, meld je dan gauw aan, want er zijn slechts 8 plekken beschikbaar. Na 1 augustus geldt de prijs van 1478,-. (*prijs exclusief vliegticket). Je kunt gespreid betalen.

KLIK HIER VOOR AANMELDEN

[/one_half_last]

HET IBIZA-TEAM: JOHANNES BLOEMSMA, KATELIJNE VERMEULEN, DOMINIQUE VAN DE LAAR, NATALIE VAN LAMBALGEN

Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki – astrologie gestudeerd.  Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing.  Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties. 

Katelijne Vermeulen (1961) heeft Filosofie en Godsdienstwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit te Leuven in België. Ze heeft een succesvolle eigen praktijk en werkt als opleider tot Polyenergetisch Therapeut, een baanbrekende opleiding die het geheel van de menselijke geest omvat. Haar specialismen zijn systeem- en familieopstellingen.

Dominique van de Laar (1981) heeft International Management & Economics gestudeerd aan de Rotterdam Business School. De afgelopen jaren heeft zij in Londen Klassieke Feng Shui gestudeerd bij Howard Choy, een internationaal Feng Shui Meester en Architect. Zij geeft trainingen, lezingen en consulten, waarbij haar kennis en integratie van de I Tjing met Feng Shui diepe lagen aanboort. Voor en tijdens deze retraite zal Dominique ervoor zorgen dat alles van a tot z is geregeld en jou het aan niets ontbreekt.

Natalie van Lambalgen (1973) heeft vele spirituele, intuïtieve en massage opleidingen gevolgd, afgestudeerd als multi disciplinair therapeut bij Vermeulen Opleidingen. Is trainer, coach en eigenaar van massage-, coach- en therapiepraktijk MOOJ, met een specialisatie op het gebied van energetische massages en Reiki. Tijdens deze retraite geeft zij energetische massages, ‘cupping’ (bindweefselmassages), zodat jouw lichaam, geest en energiebanen volledig in harmonie komen.