THE ENERGY OF LOVE IS LIKE SUNLIGHT, WE ALL NEED IT

[one_half padding=”20px 30px 10px 0px”]
De Lente komt eraan, de liefde ontwaakt en wil gevoeld worden. Wist je dat je jouw woning in kunt zetten als ondersteuning voor o.a. je relatie?

Wil jij leren hoe je de energie van de Liefde in jouw woning kunt activeren? Het activeren van deze energie werkt door in jezelf en je dagelijks leven, jouw omgeving is een manifestatie van je innerlijke wereld en vice versa. Alles is met elkaar verbonden.

Zet jezelf en je woning op de frequentie van de Liefde!

Dus ben je klaar voor een nieuwe relatie of wil je de romantiek in je huidige relatie doen opleven? Kom naar deze workshop. We gaan aan de hand van Klassieke Feng Shui technieken en Chinese astrologie naar jouw plattegrond kijken. Je krijgt praktische tips mee en je leert de technieken ook zelf toe te passen.

[/one_half]

[one_half_last padding=”20px 0px 10px 30px”]
Deze dag biedt nieuwe LIEFDEvolle inzichten, een gezonde lunch en veel gezelligheid voor maar liefst €69,- incl 21% BTW.
Bij het toepassen van de technieken heb je een Liji Ruler nodig (template van een Chinees kompas). Deze hebben wij op voorraad voor ieders gebruik. Mocht je er zelf een willen aanschaffen kan dat gedurende de workshop voor €30,-.

 

Met deze Liefde met Feng Shui dag ontvang je tegelijkertijd een introductie tot Klassieke Feng Shui. Je gaat de gedachten en technieken achter deze authentieke Feng Shui voelen en ervaren. Het wordt een gezellige dag waarin we onze woningen gaan BESPRENKELEN MET LIEFDE en je zult merken dat het voor jou en je relatie gaat werken, of dat er iemand op je pad gaat komen als dat de wens is.

Geef het een kans en doe jou deze dag uit ZELF-LIEFDE cadeau!

[/one_half_last]

  

Datum: Vrijdag 13 april

Tijd: 11:00 – 17:00

Locatie: Burgemeester de Vlugtlaan 309, Amsterdam (gratis parkeren met blauwe parkeerschijf)

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur me een berichtje via Contact

 

Trainer:

Dominique van de Laar (1981) heeft International Management & Economics gestudeerd aan de Rotterdam Business School. De afgelopen jaren heeft zij in Londen Klassieke Feng Shui gestudeerd bij Howard Choy, een internationaal gerenommeerd Feng Shui Meester en Architect. Sindsdien geeft Dominique trainingen, lezingen en consulten, waarbij haar kennis en integratie van de I Tjing met Klassieke Feng Shui zeer diepe lagen aanboort.

Dominique van de Laar – Feng Shui & Events