ND BUSINESS CONSULT

“Balans vinden in complexiteit is vaak een eenzaam proces voor ondernemers. Het is verbazingwekkend hoe snel Johannes en ik met dit consult telkens weer tot de essentie van een probleem komen en daarmee het begin van het antwoord. De analyse ligt namelijk bij Nourishing Destiny, de besluitvorming blijft bij mij. Ik gun iedere ondernemer de ND-methode.”

Jenny Ellissen, investeerder, serial entrepreneur

Ratio of intuïtie?

Op het ogenblik dat je voor complexe beslissingen staat, kan twijfel toeslaan. Over de waarde van bepaalde investeringen bijvoorbeeld. Of de potentie van toekomstige of juist huidige samenwerkingen. Of wat de beste timing is voor de lancering van je product of nieuwe onderneming. Tegelijkertijd weet iedere gelouterde ondernemer dat juist op zulke ogenblikken het volgen van de intuïtie meestal tot de beste keuzes leidt.
Maar hoe doe je dat? En zeker als de risico’s groot zijn? Dan wil je eigenlijk op voorhand de gevolgen van je handelen al goed kunnen overzien. En met dit consult kan dat. Op basis van het ND-Model™  krijg je de unieke kans om je inzichten op voorhand te laten toetsen. Hierdoor weet jij wat de verwachten effecten van je besluiten zullen zijn, hoe je die tactisch gezien het meest efficiënt kunt implementeren, en tot slot wat hiervoor de juiste timing is.

Wat drijft jou?

Effectieve ondernemers als Oprah Winfrey en Elon Musk zweren al decennialang bij het inzetten van je intuïtie als basissteen voor succesvol ondernemerschap. Hierbij is inzicht in je persoonlijkheid onontbeerlijk. Wie je bent en wat jou drijft, is de basis van iedere keuze die je maakt.

Inzicht in jezelf maakt dat je voorbij de grenzen van je persoonlijke voorkeuren kunt kijken, en in staat bent om beslissingen te maken die zowel op korte als lange termijn het geheel dienen. Een diepgaande analyse van je persoonlijkheidsstructuur is daarom een vast ingrediënt bij ND consultancy.

Onze methode.

De ND-methode legt de blauwdruk van je organisatie en ondernemerschap bloot. Hierdoor heb jij direct toegang tot de essentie van ieder vraagstuk en het netwerk van onvoorziene aspecten die daarbij een rol kunnen spelen, voor nu en over langere periode.

Los
consult

Duur:    90 min

Boek mijn consult

“Nourishing Destiny: Absolute aanrader!”
– Richard van Leeuwen, DGA The Harbourclub, DGA Horeca Groep Leiden

Onze
pakketten

Als ondernemer is er slechts een constante actief: verandering. En daaruit voortvloeiend: keuzes. Sommige veranderingen zijn organisch en vergen weinig sturing. Andere zijn meer complex en vragen om een strategische interventie, iets wat de basis kan zijn voor een goed gesprek met jouw persoonlijke ND-consultant. Dan wil je niet steeds een nieuwe afspraak boeken, maar direct toegang hebben tot de beste analyse die er voor jou beschikbaar is. Om aan deze sterk groeiende wens te voldoen, hebben we drie pakketten samengesteld waaruit jij kan kiezen:

Meest gekozen

Pakket 1

1200 incl. btw
  • 1 maand

Pakket 2

1989incl. btw
  • 6 maanden

Pakket 3

4980incl. btw
  • 12 maanden

Gratis ND-test

Veranderingen, daar draait het om in het leven. Niets blijft zoals het was, en de enige zekerheid die je hebt is dat alles verandert. Tijdens de corona-tijd is dit meer dan duidelijk geworden. Plotseling hebben we ons aan moeten passen, zowel thuis als in werksituaties. Inzicht in je eigen persoonlijkheid is dan onontbeerlijk. Hoe ga jij met veranderingen om? Welke kwaliteiten draag jij in je? En hoe pak jij de uitdagingen en mogelijkheden aan die nu op je wachten?

Doe de ND-test en ontdek:

  1. jouw unieke kwaliteiten
  2. hoe jij je voelt en gedraagt als je psychisch in balans bent
  3. kenmerken wanneer je psychisch niet in balans bent.
Doe de Test

ND Business Training Basis

Leer alles over de Yin en Yang elementen en maak gebruik van de Nine Star Ki methode.

We gaan zelfs nog een stapje verder met het Nourishing Destiny model.

Ik wil graag meer weten

ND Business online opleiding

Een volledige opleiding, inclusief persoonlijke begeleiding

Lees meer