Visie, missie en passie

Wij geloven dat ieder mens, bedrijf of gemeenschap een enorm potentieel in zich draagt. Dat we een vat vol kwaliteiten zijn, maar hier niet altijd effectief gebruik van weten te maken. Enerzijds omdat we er onbewust van zijn, anderzijds omdat we vasthouden aan gedachtenpatronen die ons zicht erop belemmeren. Hiermee kunnen we onbedoeld de toegang blokkeren tot grote nieuwe mogelijkheden en creatieve oplossingen, kwaliteiten die ons persoonlijke leven, onderneming en directe omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze visie is dat veranderingen pas vrucht dragen als ze in verbinding staan met het geheel. Op die wijze creëer je organische groei – minimale inzet, maximaal resultaat.

Als jij verbinding hebt met jouw potentieel en zicht hebt op je bestemming, krijg je dingen voor elkaar. Je leeft dan namelijk vanuit bezieling en focus. Deze verbinding blootleggen, plus de handleiding aanreiken hoe je dit veld van creativiteit in jezelf, je team of bedrijf kunt aanboren is onze missie en passie. En dit doen we op basis van het ND-model ™.

JOHANNES BLOEMSMA

Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.