Wanneer?
17 December 2017

Tijd: start 10:00 tot 17 uur (met mogelijk iets uitloop).

Locatie:  – Blooming hotel,
Duinweg 5, Bergen (N.H)

Vergoeding: 79,-
(Inclusief BTW, koffie, thee, heerlijke biologische lunch!)

AANMELDEN VIA DEZE LINK: De Hartcirkel

Deze dag staat volledig in het teken van jou en 2018het Jaar van de Grote Oogst. Onder de bezielende leiding van Johannes Bloemsma en Dominique van de Laar gaan we horen welke veranderingen ons zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in 2018. Maar eigenlijk nog beter: hoe we vervolgens het beste op die veranderingen kunnen reageren.

Wat we gaan doen: je leert de basisbeginselen van Nine Star Ki en hoe je die kunt koppelen aan de I Tjing met betrekking tot jaarvoorspellingen. Daarna ga je stap voor stap leren welke levensthema’s jou persoonlijk in 2018 te wachten staan. Deze bijeenkomst is interactief opgebouwd en heeft als doel dat je geleidelijk en persoonlijk gaat ervaren hoe je deze astrologie-vorm zelf kunt inzetten.

Belangrijk: heb je specifieke vragen – bijvoorbeeld over hoe je bedrijf of huwelijk zich gaat ontwikkelen in 2018 – dan nodigen we je graag uit om bij je aanmelding duidelijk je vraag te formuleren en uiteraard je geboortedatum. Dan kunnen Johannes en Dominique dit goed voorbereiden.

Heb je vragen over je bedrijf dan graag ook de oprichtingsdatum erbij benoemen – datum KvK inschrijving; hetzelfde geldt voor een huwelijks-datum. Voor deze specifieke vragen geldt overigens: hoe sneller je je aanmeldt, des te meer tijd er is om dit goed te kunnen voorbereiden en er inzicht in te verkrijgen. Je kunt je vraag bij je aanmelding doorgeven!

De techniek die deze dag wordt gebruikt is een fascinerende samensmelting tussen de I Tjing en Nine Star Ki-astrologie, het zogenoemde Nourishing Destiny-model. Ontworpen door Johannes Bloemsma verspreidt deze techniek zich inmiddels in rap tempo in binnen- en buitenland, vooral vanwege haar buitengewone accuratesse en de verwondering die dit oproept. Dus wil je meedoen, verrast worden en weten wat 2018 voor jou in petto heeft? Mis deze bijzondere dag dan niet en verzeker jezelf van een plek, want de voorspelling luidt: deze bijeenkomst wordt zeer speciaal!

NU AANMELDEN VIA DEZE LINK: De Hartcirkel

Ook interessant; Levenslot, 3-daagse training in 2018, in Zenderen!

Locatie Blooming Hotel: