preview

Wanneer?
Zaterdag 17 december 2016

Tijd: start 13:30 tot 17 uur (met mogelijk iets uitloop).

TOP-Locatie: Landgoed Bleijendijk, ‘t Jagershuis
St Michielsgestelseweg 22, Vught.

Vergoeding: 50,- (Incl. BTW.)

Er is plaats voor maximaal 24 mensen. Dus meld je gauw aan!

AANMELDEN

§

Deze middag staat volledig in het teken van jou en 2017 – het jaar van de Omwenteling. Onder de bezielende leiding van Johannes Bloemsma gaan we horen welke veranderingen ons zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in 2017. Maar eigenlijk nog beter: hoe we vervolgens het beste op die veranderingen kunnen reageren.

Wat we gaan doen: je leert de basisbeginselen van Nine Star Ki en hoe je die kunt koppelen aan de I Tjing met betrekking tot jaarvoorspellingen. Daarna ga je stap voor stap leren welke levensthema’s jou persoonlijk in 2017 te wachten staan. Deze bijeenkomst is interactief opgebouwd en heeft als doel dat je geleidelijk en persoonlijk gaat ervaren hoe je deze astrologie-vorm zelf kunt inzetten.

Belangrijk: heb je specifieke vragen – bijvoorbeeld over hoe je bedrijf of huwelijk zich gaat ontwikkelen in 2017 – dan nodigen we je graag uit om bij je aanmelding duidelijk je vraag te formuleren en uiteraard je geboortedatum. Dan kan Johannes dit goed voorbereiden. Heb je vragen over je bedrijf dan graag ook de oprichtingsdatum erbij benoemen – datum KvK inschrijving; hetzelfde geldt voor een huwelijks-datum. Voor deze specifieke vragen geldt overigens: hoe sneller je je aanmeldt, des te meer tijd er is om dit goed te kunnen voorbereiden en er inzicht in te verkrijgen.

De techniek die deze dag wordt gebruikt is een fascinerende samensmelting tussen de I Tjing en Nine Star Ki-astrologie, het zogenoemde Nourishing Destiny-model. Ontworpen door Johannes Bloemsma verspreidt deze techniek zich inmiddels in rap tempo in binnen- en buitenland, vooral vanwege haar buitengewone accuratesse en de verwondering die dit oproept. Dus wil je meedoen, verrast worden en weten wat 2017 voor jou in petto heeft? Mis deze bijzondere dag dan niet en verzeker jezelf van een plek, want de voorspelling luidt: deze bijeenkomst wordt zeer speciaal!

AANMELDEN

Bij aanmelden graag je geboortedatum noemen (tijd en plaats hoeft niet).

Locatie: Landgoed Bleijendijk, t Jagershuis, Vught

            jagershuis

 

Johannes Bloemsma (1980) is een bevlogen spreker, consulent en docent. Hij heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny-Model (een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden waarmee bijvoorbeeld accurate toekomstvoorspellingen kunnen worden gedaan) geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.