ND-ding 2.002

Wanneer: Zondag 26 juni 2016

Tijd: 11:00 – 17:15

Locatie: Burgemeester de Vlugtlaan 309
1063 BN Amsterdam
(gratis parkeren)

Kosten: 95,-

AANMELDEN

Rouw is een gevolg van hechting. Afscheid en rouw zijn onlosmakelijk verbonden met een dierbare connectie, een connectie die niet door een overlijden beëindigd kan worden. De overledene houdt niet op met het zijn van je vader, moeder, vriend of zus. Deze stapt niet uit zijn rol. De gevoelens, de liefde en de relatie blijven. Het is alleen de kunst om het een plekje te geven, het in een nieuwe vorm te gieten zodat jij door kunt gaan met het leven, met het opnieuw hechten en aangaan van relaties. Niet bang hoeven te zijn om iemand te verliezen. Want immers zonder verlies is er geen hechting. En zonder hechting is er geen liefde en leven.

Jouw manier van rouwen heeft te maken met wie je bent, hoe je geleerd hebt je te hechten aan anderen en met verlies om te gaan. Een mens zijn persoonlijkheid en karakter spelen hierin een grote rol, net zoals de relatie tot de overledene en de verschillende omstandigheden en oorzaken die bij het overlijden een rol speelden.

Tijdens ROUW krijg je aan de hand van een oude Chinese astrologie diepgaand inzicht in jouw energetische patronen en in die van jouw overleden dierbare. Wie was hij of zij werkelijk van binnen, wat waren de energetische raakvlakken, wat was de energetische connectie tussen jullie? Met behulp van deze dag kun je oude vraagstukken oplossen en krijg je een beeld van hoe je doormiddel van Oosterse inzichten harmonie en balans kunt creëren. Ook in het Rouw proces.

AANMELDEN

LOGO NOURISHING DESTINY.001

De dag wordt geleid door Johannes Bloemsma