DE KRACHT VAN TAOÏSTISCHE ASTROLOGIE

DÉ I TJING & NINE STAR KI WORKSHOP 

Tijdens deze unieke workshop maak je kennis met de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen. En leer je haar te verbinden met Nine Star Ki, een op getallen gebaseerd astrologisch systeem. Gezamenlijk maken deze Taoïstische technieken de blauwdruk zichtbaar die achter jouw leven schuilgaat.

Je gaat op fascinerende wijze inzien hoe het ogenblik van je geboorte een soort stempel, een dynamisch spel van archetypen in zich droeg. En dat op basis hiervan niet alleen jouw manier van denken, voelen en handelen werd gevormd. Maar bijvoorbeeld ook in welk gezin je terecht bent gekomen, hoe jouw verhouding tot je vader en moeder is; hoe jij in relaties staat; tegen welke hindernissen je vermoedelijk in het leven aanloopt; en hoe dit alles samenhangt met karmische thema’s. Niets in jou leven is toeval zul je tijdens deze workshop ontdekken, alles is verbonden.

Het kernpunt is dan ook dat je mag ontdekken hoe tijd, psychische gesteldheid en uiterlijke gebeurtenissen elkaar wederzijds beïnvloeden en oproepen. En hoe taoïstische meesters het getal gebruikten om deze onderlinge wisselwerking te doorgronden ter bevordering van een nieuw, creatief en spontaan leven. Kortom: voor het voeden van jouw bestemming.

Algemene informatie

Tijdens deze dag ga ik je aan de hand van je eigen astrologische profiel stap voor stap door deze fascinerende materie leiden. Zou je daarom bij aanmelden je geboortedatum willen doorgeven? Alvast dank.

Daarnaast kun je bij aanmelden ook vragen aan me stellen, thema’s die nu een rol in je leven spelen en waar je met behulp van deze dag extra inzicht in zou willen verkrijgen. Ik zal dat dan meenemen in mijn voorbereiding.

DATUM
11 april

TIJD
10:00 tot 16:00 uur (met mogelijke uitloop van 30 minuten)

LOCATIE
Helmersstraat 140, Den Haag (STUDIO MENG) – je kunt op loopafstand gratis parkeren op de Marnixstraat

INVESTERING
98
,- (inclusief studiemateriaal, koffie en thee) Wel graag eigen lunch meenemen.

Ik ben erbij!

Johannes Bloemsma (1980) is ontwerper van het ND-model – een unieke integratie van de Klassiek Chinese Technieken als Nine Star Ki en I Tjing – en sindsdien internationaal gevraagd consultant bij bedrijven en ondernemers bij complexe veranderingssituaties, waarbij vooral ‘timing, gecombineerd met efficiënte beslissingen maken’ zijn expertise is. Humorvol, confronterend, inspirerend. Dat is zijn werkwijze.

Gratis ND-test

Veranderingen, daar draait het om in het leven. Niets blijft zoals het was, en de enige zekerheid die je hebt is dat alles verandert. Tijdens de corona-tijd is dit meer dan duidelijk geworden. Plotseling hebben we ons aan moeten passen, zowel thuis als in werksituaties. Inzicht in je eigen persoonlijkheid is dan onontbeerlijk. Hoe ga jij met veranderingen om? Welke kwaliteiten draag jij in je? En hoe pak jij de uitdagingen en mogelijkheden aan die nu op je wachten?

Doe de ND-test en ontdek:

  1. jouw unieke kwaliteiten
  2. hoe jij je voelt en gedraagt als je psychisch in balans bent
  3. kenmerken wanneer je psychisch niet in balans bent.
Doe de Test

ND Business Training Basis

Leer alles over de Yin en Yang elementen en maak gebruik van de Nine Star Ki methode.

We gaan zelfs nog een stapje verder met het Nourishing Destiny model.

Ik wil graag meer weten

ND Business online opleiding

Een volledige opleiding, inclusief persoonlijke begeleiding

Lees meer