Ontdek jouw innerlijk pad, jouw unieke levensbestemming

“Dit was niet zomaar een workshop volgen – dit was een ERVARING.” – R. des Bouvrie

 KLIK HIER VOOR AANMELDEN 

INHOUD

Tijdens deze unieke workshop maak je kennis met de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen. En leer je haar te verbinden met Nine Star Ki, een op getallen gebaseerd astrologisch systeem. Gezamenlijk maken deze Taoïstische technieken de blauwdruk zichtbaar die achter jouw leven schuilgaat.

Je gaat op fascinerende wijze inzien hoe het ogenblik van je geboorte een soort stempel, een dynamisch spel van archetypen in zich droeg. En dat op basis hiervan niet alleen jouw manier van denken, voelen en handelen werd gevormd. Maar bijvoorbeeld ook in welk gezin je terecht bent gekomen, hoe jouw verhouding tot je vader en moeder is; hoe jij in relaties staat; tegen welke hindernissen je vermoedelijk in het leven aanloopt; en hoe dit alles samenhangt met karmische thema’s. Niets in jou leven is toeval zul je tijdens deze workshop ontdekken, alles is verbonden.

Het kernpunt is dan ook dat je mag ontdekken hoe tijd, psychische gesteldheid en uiterlijke gebeurtenissen elkaar wederzijds beïnvloeden en oproepen.  En hoe de taoïstische meesters het getal gebruikten om deze onderlinge wisselwerking te doorgronden ter bevordering van een nieuw, creatief en spontaan leven. Kortom: voor het voeden van jouw bestemming.

DATUM
1 juni

TIJD
10:00 tot 17 uur.

LOCATIE
Amsterdam, Shenzhou University – Geldersekade 67 1011 EK Amsterdam

INVESTERING
85 euro
,- (inclusief btw, studiemateriaal en ongelimiteerd toegang tot de Nourishing Destiny-helpdesk waar al je vragen worden beantwoord).

KLIK HIER VOOR AANMELDEN

(Aanmelden en betaling gaat via website van Stichting Yang Sheng, met wie we deze workshop organiseren)

WORKSHOP BEGELEIDER

Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki – Astrologie gestudeerd.  Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing.  Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.