De Verborgen Tijd

Datum:

Zaterdag 15 oktober 2016

Tijd: 10:00 – 12:00

Locatie: Bisschopmolenstraat 58
4876 AP Etten-Leur

Kosten: 20 euro, bij inschrijving van de 4 daagse Cursus is de lezing gratis

Aanmelden: stuur een mail naar – margot@yoga-etten-leur.nl

§

Tijdens deze fascinerende lezing word je aan de hand van Nine Star Ki-astrologie en de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen, naar de diepten van de tijd meegenomen. Je leert haar kennen als een soort energieveld waarin jouw gehele levensloop ligt verankerd. Wie de principes van de tijd kent, heeft de gouden sleutel in handen om zijn toekomst, verleden en heden te begrijpen en daardoor voorbereid te zijn op het onverwachte of wat wij doorgaans ‘het toeval’ noemen.

Niets is zonder reden zul je tijdens deze lezing ontdekken – alles wat in jouw leven is gebeurd en nog staat te gebeuren draagt zin – en het begrijpen van deze zin maakt dat je boven jezelf kan uitstijgen. Kortom: meester worden over je eigen toekomst.

Zo leer je bijvoorbeeld je eigen astrologische getallen kennen en hoe deze zich stapsgewijs ontvouwen in je leven. Ze bieden diepgaand inzicht in je drijfveren, hoe je bent opgegroeid, hoe je in (liefdes)relaties staat, hoe je ervaringen uit het verleden doorwerken in het hier en nu, en wat jouw unieke opdracht op aarde is.

De lezing is tevens een mooie kennismaking met de 4 daagse cursus I Tjing en Nine Star Ki-astrologie. Deze cursus wordt gehouden in de weekenden van 19 & 20 november en 10 & 11 december 2016. Tijdens deze vier dagen leer je de duizendenjaren oude I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen, te verbinden met de getallenleer van Nine Star Ki-astrologie. Een unieke reis naar de bron en ontvouwing van je eigen karakter en levensloop. Meer informatie hierover op de website: yoga-etten-leur.

Locatie Etten-Leur:

ELF_Yoga_Ruimte-1-1-730x300         Bisschop-buiten-730x300

 

Spreker: Johannes Bloemsma (1980) is een bevlogen spreker, consulent en docent. Hij heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny-Model (een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden waarmee bijvoorbeeld zeer accurate toekomstvoorspellingen kunnen worden gedaan) geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.