DE KRACHT ACHTER JE KARAKTER.001

Data:
1e dag: zaterdag 10 december
2e dag: zondag 11 december
3e dag: zaterdag 21 januari
4e dag: zondag 22 januari

Tijd: 10:00 – 17:00

Locatie: Bisschopmolenstraat 58
4876 AP Etten-Leur

Kosten: 435,- (inclusief aftrekbare BTW 21%)

Inbegrepen: Uitgebreid studiemateriaal, heerlijke lunch, koffie en thee

Zelf aanschaffen: een I Tjing, bij voorkeur die van H. Boering
(Titel: I Tjing voor de 21ste Eeuw)

AANMELDEN

“Een verrijking voor het leven en alles wat nog gaat komen” – Cor Bouw

§

Hoe zou het zijn als jij voortaan je eigen toekomst kon bijsturen? Dat jij, ongeacht welke verandering er ook op je pad treedt, het beste uit elke situatie zou kunnen halen?

Tijdens deze vierdaagse training maak je diepgaand kennis met de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen. En leer je haar te verbinden met Nine Star Ki, een op getallen gebaseerd astrologisch systeem. Gezamenlijk maken deze Taoïstische technieken de blauwdruk zichtbaar die achter jouw leven schuilgaat. Ze laten zien hoe het ogenblik van je geboorte een soort stempel, een dynamisch spel van archetypen in zich droeg. En dat op basis hiervan niet alleen jouw manier van denken, voelen en handelen werd gevormd. Maar bijvoorbeeld ook in welk gezin je terecht bent gekomen, hoe jouw verhouding tot je vader en moeder is; hoe jij in relaties staat; tegen welke hindernissen je vermoedelijk in het leven bent aangelopen of loopt; en hoe dit alles samenhangt met karmische thema’s. Niets is toeval zul je tijdens deze training ontdekken, alles is verbonden.

Inzicht in deze prachtige samenhangen maakt dat je van blokkades bevrijd kan worden. Dat er een grote adem door je systeem waait. Het kernpunt is dan ook dat je mag ontdekken hoe tijd, psychische gesteldheid en uiterlijke gebeurtenissen elkaar wederzijds beïnvloeden en oproepen. En hoe de Taoïstische Meesters het getal gebruikten om deze onderlinge wisselwerking te doorgronden ter bevordering van een nieuw, creatief en spontaan leven. Kortom: voor het voeden van je lot.

Na deze training weet jij:

  • alles over de verbintenis tussen Nine Star Ki-astrologie en de I Tjing
  • hoe je hierdoor inzicht krijgt in de werking van tijd en je eigen levensbestemming
  • hoe je die kennis vervolgens zinvol kunt toepassen op je eigen leven en toekomst
  • hoe je die kennis kan toepassen in bijvoorbeeld je eigen coach praktijk

“Dit was niet een cursus volgen, dit was een ervaring” – R. des Bouvrie

AANMELDEN

OPBOUW CURSUSDAGEN

Locatie Etten-Leur:

ELF_Yoga_Ruimte-1-1-730x300         Bisschop-buiten-730x300

HOME

Cursusbegeleider: Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.

Vooropleiding: er is geen specifieke voorkennis nodig, al zal enige bekendheid met de Chinese filosofie een pre zijn.