Aankomende Workshops en Trainingen:


START: 12 JUNI

VIERDAAGSE TRAINING “I TJING ALS BRON VAN NINE STAR KI”©

– De Kracht achter jouw Karakter –

AMSTERDAM

achtergrond afbeelding.001

Data:
1e dag: zondag 12 juni 2016
2e dag: zaterdag 18 juni 2016
3e dag: zaterdag 25 juni 2016
4e dag: zondag 3 juli 2016

Tijd: 11:00 – 17:15

Locatie: Burgemeester de Vlugtlaan 309
1063 BN Amsterdam

Investering: 495,-

Inbegrepen: – Uitgebreid studiemateriaal
– Vegetarische soep
– Koffie en thee

§

“Een verrijking voor het leven en voor alles wat nog gaat komen”
– Cor Bouw

AANMELDEN

Net als iedereen bewandel jij een eigen levenspad en heb je vanaf je geboorte bepaalde eigenschappen, talenten en valkuilen meegekregen. Nine Star Ki brengt deze eigenschappen, jouw specifieke ‘kleur’ en eigenheid aan het licht. Deze oeroude Chinese astrologie wordt inmiddels overal ter wereld aangeboden en gebruikt, vooral bij de landschapskunde (Feng Shui). Het unieke van deze vierdaagse cursus echter is dat Nine Star Ki weer verbonden wordt met de bron vanwaaruit ze oorspronkelijk ontstaan is: de I Tjing, het  Klassieke Boek der Veranderingen.

Uit deze verbinding is een model ontstaan, het zogenoemde Nourishing Destiny-model waarmee niet alleen op accurate wijze het verloop van ieder mensenleven in kaart kan worden gebracht, maar ook hoe bijvoorbeeld huwelijken, familiestructuren en bedrijven zich in de loop der tijd ontwikkelen. Het toont op relatief eenvoudige wijze hoe de cyclische patronen die in de tijd werkzaam zijn ons levenslot vormgeven. En hoe wij door kennis van dit lot, in staat worden gesteld om in harmonie met de tijd en de natuur te leven, wat als basis voor een gezond, spontaan en creatief leven mag gelden. Kortweg: voor het voeden van je bestemming.

Tijdens deze vierdaagse cursus gaan we ons richten op de persoonlijke toepassing van het model. Door de verbinding tussen Nine Star Ki en de I Tjing verkrijg je inzicht in het levensthema waarmee je zelf bent geboren en hoe dit zich bijvoorbeeld uit in je relaties, je verhouding tot je ouders, de levenslessen die je hebt te verteren en hoe je in de natuurlijke flow van het bestaan kunt komen. Daarnaast wordt het verbonden met de tijd, waardoor je voortaan van iedere Nine Star Ki-combinatie kan voorspellen wat er voor het desbetreffende individu aan zit te komen en welke thematiek daaraan ten grondslag ligt. Je kunt de kennis gebruiken voor verdiept inzicht in jezelf, maar ook op vele andere gebieden, waaronder professionele ontwikkeling, opleiding, relaties, opvoeding en coaching.

Kortom, je leert het bestaan (en alle veranderingen die daarin optreden) zien als een uitdrukking van de energiepatronen die aanwezig waren op het tijdstip van geboorte en hoe deze zich op wonderlijke wijze ontvouwen. Wij willen je graag inwijden in deze inspirerende materie, hoe je de energiepatronen zelf kunt gaan duiden en inzetten om allereerst je eigen en daarna andermans leven te voorzien van een rotsvast vertrouwen in de toekomst.

Vanaf de eerste minuut was er dat gevoel, dat je op je plek bent. Dankbaar voor de wijze en diepgaande lessen
-Corina van Tillo

AANMELDEN

OPBOUW CURSUSDAGEN

Locatie Amsterdam:

IMG-20160125-WA0001

HOME

Vooropleiding: De cursus is voor iedereen toegankelijk, ze wordt stap voor stap opgebouwd, al zal enige voorkennis in de Chinese filosofie zeker een pre zijn | Literatuur – I Tjing (bij voorkeur die van H. Boering, de I Tjing voor de 21ste eeuw) | Cursusbegeleider – Johannes Bloemsma