summer course 4.001

Data:
2 t/m 4 september, 2016

Tijd: 11:00 – 17:15

Locatie: Burgemeester de Vlugtlaan 309
1063 BN Amsterdam
(gratis parkeren)

Kosten: 349,-

Inbegrepen: – Uitgebreid studiemateriaal, de I Tjing voor de 21ste Eeuw (H. Boering),
Vegetarische soep, koffie, thee en afsluiting met Zomerse drankjes en hapjes

AANMELDEN

“Een verrijking voor het leven en alles wat nog gaat komen” – Cor Bouw

“Vanaf het eerste ogenblik was er dat gevoel, dat je op je plek bent. Dankbaar voor de wijze en diepgaande lessen”- Corinne van Tillo

“Dit was niet een cursus volgen, dit was een ervaring” – R. des Bouvrie

§

Hoe zou het zijn als jij voortaan je eigen leven kon voorspellen? Dat je, populair gezegd, door verregaand inzicht en begrip van het leven het beste uit elke situatie zou kunnen halen? Tijdens deze driedaagse Summer Course leer je de duizendenjaren oude I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen, te verbinden met de getallenleer van Nine Star Ki-astrologie. Een unieke reis naar de bron en ontvouwing van je eigen karakter en levensloop.

Gezamenlijk maken de I Tjing en Nine Star Ki de blauwdruk zichtbaar die achter jouw leven schuilgaat. Hoe het ogenblik van je geboorte een soort stempel, een archetype in zich droeg. En dat op basis hiervan niet alleen jouw manier van denken, voelen en handelen werd gevormd. Maar ook welke levensgebeurtenissen hierdoor op je pad zijn gekomen. Niets is toeval, alles is verbonden, zul je tijdens deze drie dagen ervaren. Het kernpunt van de cursus is dan ook dat je gaat ontdekken hoe tijd, omgeving, psychische gesteldheid en uiterlijke gebeurtenissen elkaar wederzijds beïnvloeden en oproepen. En hoe de Chinese Meesters het getal gebruikten om deze onderlinge wisselwerking te doorgronden ter bevordering van een creatief en spontaan leven. Kortom: voor het voeden van je lot.

Na deze Summer Course weet jij:

  • alles over de verbintenis tussen Nine Star Ki-astrologie en de I Tjing
  • hoe je hierdoor diep inzicht krijgt in de werking van tijd, je eigen levensbestemming, karakter en relaties
  • hoe je die kennis vervolgens zinvol kunt toepassen op je eigen leven en toekomst
  • hoe je die kennis kan toepassen in bijvoorbeeld je eigen coach praktijk

AANMELDEN

OPBOUW CURSUSDAGEN

Locatie Amsterdam:

IMG-20160125-WA0001

HOME

Cursusbegeleider: Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.

Vooropleiding: er is geen specifieke voorkennis nodig, al zal enige bekendheid met de Chinese filosofie een pre zijn.

Max. aantal deelnemers: om de vertrouwelijke, open sfeer te kunnen garanderen die voor deze lessen nodig zijn, is er ruimte voor maximaal 9 deelnemers.

Overnachting: wie een goede en betaalbare plek zoekt om te overnachten tijdens deze dagen, hebben we leuke adresjes gevonden: Olga’s Bed and Breakfast; Westerpark, 10 minuutjes met bus 21 (+/- €40 per nacht) ; Blue Square Hotel; 5 minuten loopafstand  (+/- €70 per nacht); en Nieuw Slotania, 3 minuten loopafstand (+/- €60 per nacht). Uiteraard kun je ook even kijken op AirBnB