[one_half padding=”10px 25px 10px 10px”]

 

 

Nourish your Destiny – Training

(4 dagen)

 

“Een verrijking voor het leven en alles wat nog gaat komen” – Cor Bouw

 

Hoe zou het zijn als je voortaan je toekomst kon bijsturen? Dat jij, ongeacht welke verandering er ook op je pad komt, het beste uit elke situatie zou kunnen halen?

Tijdens deze vierdaagse training maak je diepgaand kennis met de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen. En leer je haar te verbinden met Nine Star Ki, een op getallen gebaseerd astrologisch systeem. Gezamenlijk maken deze Taoïstische technieken de blauwdruk zichtbaar die achter jouw leven schuilgaat. Deze volstrekt unieke leergang maakt zichtbaar hoe het ogenblik van je geboorte een soort stempel, een dynamisch spel van archetypen in zich droeg. En dat op basis hiervan niet alleen jouw manier van denken, voelen en handelen werd gevormd. Maar bijvoorbeeld ook in welk gezin je terecht bent gekomen, hoe jouw verhouding tot je vader en moeder is; hoe jij in relaties staat; tegen welke hindernissen je vermoedelijk in het leven aanloopt; en hoe dit alles samenhangt met karmische thema’s. Niets is toeval zul je tijdens deze training ontdekken, alles is verbonden.

Inzicht in deze prachtige samenhangen maakt dat je van blokkades bevrijd kan worden. Dat er een grote adem door je systeem waait. Het kernpunt is dan ook dat je mag ontdekken hoe tijd, psychische gesteldheid en uiterlijke gebeurtenissen elkaar wederzijds beïnvloeden en oproepen. En hoe de taoïstische meesters het getal gebruikten om deze onderlinge wisselwerking te doorgronden ter bevordering van een nieuw, creatief en spontaan leven. Kortom: voor het voeden van je bestemming.

Na deze training weet jij:

  • alles over de verbintenis tussen Nine Star Ki-astrologie en de I Tjing
  • hoe je hierdoor inzicht krijgt in de werking van tijd en je eigen levensbestemming
  • hoe je die kennis vervolgens zinvol kunt toepassen op je eigen leven en toekomst
  • hoe je die kennis kan toepassen in bijvoorbeeld je eigen coach praktijk

 

Meer info en aanmelden!

Investering: 495,- (inclusief aftrekbare BTW 21)

Inbegrepen: Uitgebreid studiemateriaal, “De I Tjing Stap voor Stap” van H. Mesker, heerlijke lunch, koffie en thee.

Zelf aanschaffen: een I Tjing, bij voorkeur die van H. Boering
(Titel: I Tjing voor de 21ste Eeuw)

Eerstvolgende training: 13/14 januari en 27/28 januari 2018

Locatie: Amsterdam

 

Trainer: Johannes Bloemsma (1980) heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny Model, een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden, geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties.

Vooropleiding: er is geen specifieke voorkennis nodig, al zal enige bekendheid met de Chinese filosofie een pre zijn. De training is vooral geschikt voor coaches, trainers, leidinggevenden en mensen met interesse in karakterstructuren en groepsdynamica. 

[/one_half]

 

[one_half_last padding=”10px 15px 10px 25px”]

 

Klassieke Feng Shui – Training

(4 dagen)

“De workshop Feng Shui is mij zeer goed bevallen. Ik leerde hier veel speciale technieken die ik niet zo snel uit boeken zou halen en waarbij de ‘hands on’ stapsgewijze training van veel waarde bleek te zijn.” – Henk Lütter

Bewust Zijn in je Woning

Hoeveel tijd brengen wij door in onze woning en geven we haar wel de aandacht die zij en wij verdienen?

Dagelijks letten we op onze voeding d.m.v. sport en beweging, gezond eten en meditatie als geestelijke voeding. Jouw woning speelt hier een wel hele sterke rol in, zij weerspiegelt wie jij bent. In je woning kun je hierom inzichten verkrijgen en veranderingen aanbrengen die jij zo graag in je leven zou willen zien.

Relaties, carriëre, gezondheid etc zijn levensgebieden die je nieuwe energie kunt toesturen d.m.v. je woning optimaal in te zetten als energiebron.

Feng Shui kijkt naar de relatie tussen de omgeving en zijn bewoner, de mens. Ze kijkt naar de natuurlijke structuren van beiden, deze authentieke Feng Shui maakt dan ook gebruik van de daadwerkelijke windrichtingen en haar bijbehorende energiepatronen. Fungeert jouw woning als een voedingsbron of zwakt zij jou af (zonder dat je het wellicht door hebt) en hoe kun je deze relatie bekrachtigen of herstellen?

In deze 4 daagse training ga je dat leren en werken we met onze eigen plattegronden. Wat is het kader van deze woning, wat ligt hieraan ten grondslag, wat zijn de thema`s van de woning en belangrijker, de bewoner? Hoe kunnen we harmonie terugbrengen d.m.v. vorm en intentie?

Elke verandering in jouw omgeving brengt een verandering weer in jouw leven, in jouw innerlijk. Met behulp van Kompastechnieken zoals de Bazhai Ming Jing en de Flying Stars zet je een energetisch profiel op van een woning.

In deze 4 dagen gaan we zowel de Kompas-school (Li Qi Pai) als de Vorm-school (Xing Shi Pai) behandelen en beoefenen. Net zoals Yin en Yang complementair zijn, kun je eigenlijk ook geen Feng Shui beoefenen met alleen het Kompas of alleen de Vorm. Ze vullen elkaar aan. Ze zijn als de Aarde en de Hemel, als Yin en Yang.

Feng Shui is een vak op zich maar ook een zeer waardevolle toevoeging voor beroepen zoals een interieur designer of architect. Beroepen die werken met/rondom woningen, kleuren, materialen maar ook die waar je met bewustzijnsontwikkeling bezig bent. Het geeft een diepgang wat je een wezenlijke eigenheid zal geven en je zal laten stralen in je vakgebied. Hiernaast is het een authentieke Chinese kunst die jouw persoonlijke ontwikkeling een extra dimensie zal geven, of je het nu in je werk gaat gebruiken of niet.

 

Meer info en aanmelden!

 

Investering: 495,- incl. aftrekbare BTW 21%; een Liji-ruler (een onmisbaar ‘kompas’ voor Klassieke Feng Shui); uitgebreid studiemateriaal, lunch, koffie, thee; en ongelimiteerd toegang tot een forum waar al je vragen worden beantwoord.

Eerstvolgende training: 3/4 en 17/18 februari 2018

Locatie: Amsterdam

 

TrainerDominique van de Laar (1981) heeft International Management & Economics gestudeerd aan de Rotterdam Business School. De afgelopen jaren heeft zij in Londen Klassieke Feng Shui gestudeerd bij Howard Choy, een internationaal gerenommeerd Feng Shui Meester en Architect. Sindsdien geeft Dominique trainingen, lezingen en consulten bij Nourishing Destiny, waarbij haar kennis en integratie van de I Tjing met Klassieke Feng Shui zeer diepe lagen aanboort.

 

 

 

[/one_half_last]