Wil jij meer geluk ontvangen en leven in plaats van te overleven? Wil jij meer rust ervaren in jezelf? Zie jij graag die extra groei voor je bedrijf en wil je meer omzet genereren? Zou jij een nieuwe liefde in je leven willen of je misschien wil je de liefde in je huidige relatie vernieuwen? Het is allemaal aan jou, zet die stap en leer zelf hoe je jouw woning kunt inzetten om meer geluk, succes, liefde, harmonie en groei te kunnen ontvangen. Met Feng Shui leer jij hoe je jouw wensen kunt laten uitkomen. Alles is energie en met elkaar verbonden. Dus wil jij iets anders in je leven, dan ligt de aanzet van de oplossing in je woning.

 

[one_half padding=”20px 30px 10px 10px”]

LEER KLASSIEKE FENG SHUI IN 4 DAGEN

VOOR HARMONIE EN LEVENSGELUK

Wil jij meer ondersteuning, succes en geluk in je leven? Voelt jouw huis nog niet als een thuis en wil je daar verandering in aanbrengen? Dan is dit de training voor jou! De volgende onderwerpen en meer zul jij ontdekken en leren in deze vierdaagse training:

  • Welke ruimtes in jouw woning zijn voor jou het meest gunstig?
  • Welke kleuren kun je het beste gebruiken in een bepaalde ruimte?
  • Ondersteunt je woning jou in je werk, relatie, gezondheid en levensgeluk? Hoe kun je die ondersteuning activeren en versterken?
  • Welke ruimte is het meest geschikt om in te werken of te slapen?
  • Wat zijn de thema`s van jouw woning? Hoe kun je deze omzetten in bewustwording en transformatie?
  • Hoe richt je jouw woning in met Karakter (gebaseerd op jouw persoonlijke karakterstructuren)?

Na afloop van deze training beheers jij de basistechnieken van Klassieke Feng Shui, technieken die jij concreet weet toe te passen in je consulten of voor privé.

Klik op onderstaande foto`s voor meer informatie! De eerstvolgende trainingen vinden plaats dit voorjaar Spring Course 11 – 14 Mei en de Summer Course 6 – 9 Juli. Hoop je hier te ontmoeten!

 

[/one_half]

[one_half_last padding=”20px 10px 10px 30px”]

WORKSHOP – INTRODUCTIEDAG

LIEFDE MET FENG SHUI

Liefde met Feng Shui is een speelse kennismakingsdag met Klassieke Feng Shui. Je leert de gedachten en technieken achter deze authentieke Feng Shui. Met behulp van jouw plattegrond, Feng Shui technieken en Chinese astrologie gaan wij de Liefde energie in jouw woning activeren. Trek je een nieuwe liefde aan of wil je de liefde in je huidige relatie versterken en nieuwe energie inblazen.

[/one_half_last]