Harry Thijssen
Directeur Floreo Training & Coaching
Geef jouw team ook een inspirerende dag! Klik hieronder voor meer informatie.

Incompany sessie: Karakterstructuren en Groepsdynamiek

Johannes Bloemsma heeft voor Floreo Training & Coaching een incompany training verzorgd waarbij hij is ingegaan op karakterstructuren, groepsdynamiek en organisatieanalyse. Op basis van onze geboortedata heeft hij onze persoonlijke profielen uitgewerkt. Hij is gestart met uitleg over de basisprincipes van het ND-Model. Daarna lichtte hij persoonlijk ieders profiel toe.

Met een gevoel van verwondering kijken wij hierop terug. De omschrijvingen waren zo herkenbaar en specifiek, terwijl Johannes 6 van de 7 personen nog nooit ontmoet had. Intrigerend dat er zo veel kan worden afgeleid uit het moment van je geboorte en bij onze organisatie uit het moment van oprichting. Voor de groepsdynamiek bekeek Johannes welk element bij ons niet vertegenwoordigd is, wat dit betekent en welke andere personen dit enigszins kunnen compenseren. Zowel bij de personen als bij de organisatie lichtte hij toe welke fase nu en de komende periode wordt doorgemaakt en hoe je je in die fase het beste kunt opstellen.

Johannes verzorgde de dag op een hele prettige en rustige manier met veel inzicht en overzicht. Wij hebben deze sessie ervaren als een verrijking en kunnen haar van harte aanbevelen!