achtergrond afbeelding.001

“Wil jij inzicht in je eigen levenslot? Dan is hier je kans. Tijdens deze vierdaagse cursus neemt Johannes Bloemsma je stap voor stap en in besloten kring mee naar de wortels van de I Tjing, het Klassieke Boek der Veranderingen, en verbindt deze met de getallenleer van Nine Star Ki-astrologie.”

De I Tjing stamt uit het tweede millennium voor Christus. Het is een wijsheidsboek, kunstwerk en orakelboek ineen. Het is tevens de oudste kalender ter wereld die met behulp van Yin-Yang-patronen de cyclische structuur van de kosmische tijd zichtbaar maakt. De kennis die je in deze leergang aangereikt krijgt is uniek, ze vormt een vruchtbare combinatie tussen Taoïstische astrologie, getallenleer en levenswijsheid.

TIJD EN LEVENSLOT

De Chinese filosofie ziet de mens als een element van de tijd. We worden geboren op een bepaald moment, onder een bepaald gesternte, onder bepaalde tijdscondities. En vanuit de Chinese gedachtewereld vormen deze tijdscondities een soort stempel die op ons wordt overgebracht. Vanaf onze geboorte tot aan onze dood blijven deze condities een integraal onderdeel van ons bestaan uitmaken. Ze beïnvloeden ons denken, handelen en voelen, en maken van de mens in feite een vleesgeworden uitdrukking van de tijd. Ons karakter is ons als het ware door het ogenblik van geboorte ingekrast. En omdat de tijd zich cyclisch gedraagt, zijn wij mensen voorspelbaar.

Na deze vierdaagse cursus weet jij daarom o.a van elk NSK-profiel de levensthematiek te duiden, hoe de verschillende typen denken, handelen en voelen, wat hun passies zijn, hun strijdpunten en hoe je van jaar tot jaar je eigen en andermans leven accuraat kunt voorspellen. Kortom, je leert het bestaan (en alle veranderingen die daarin optreden) zien als een uitdrukking van de energiepatronen die aanwezig waren op het tijdstip van geboorte en hoe deze zich op wonderlijke wijze ontvouwen.

NOURISHING DESTINY wil je graag inwijden in deze inspirerende materie, hoe je deze energiepatronen kunt duiden en kunt gaan inzetten om allereerst je eigen en daarna andermans leven te voorzien van een rotsvast vertrouwen in de toekomst.

Data:

1e dag: zondag 12 juni 2016
2e dag: zaterdag 18 juni 2016
3e dag: zaterdag 25 juni 2016
4e dag: zondag 3 juli 2016

Tijd: 11:00 – 17:15

Locatie: Burgemeester de Vlugtlaan 309
1063 BN Amsterdam
(gratis parkeren)

Normaal: 439,- ;
NU LENTE-AANBIEDING 399,-!

Inbegrepen: – Uitgebreid studiemateriaal
– Vegetarische soep
– Koffie en thee

 

AANMELDEN

IMG-20160125-WA0001