Op woensdagavond 11 april staat het EigenWijs Café in het teken van de Klassieke Feng Shui. Dominique van de Laar van Nourishing Destiny komt een boeiende, interactieve workshop geven over de inrichting van jouw woning en de energieflow die deze genereert voor jou.

Zij deelt haar brede kennis en onderzoekt met jou of jouw woning zo is ingericht dat:
– er ruimte is voor liefde en gelijkwaardigheid?
– er met focus en rust gewerkt kan worden?
– er een goede nachtrust wordt ervaren?

Feng Shui brengt de relatie tussen de mens en zijn omgeving in kaart. Zij begeleidt voedende energie door jouw woning en jouw leven, immers; jouw woning is een reflectie van jou als persoon, en vice versa. Aan de hand van een geboortedatum (welk type jij bent) maakt Klassieke Feng Shui een woning persoonlijk, en kun je een woning inrichten op basis van de bewoner zijn of haar innerlijke karakterstructuren. Wat zijn jouw behoeften en met welke elementen kunnen we jou hierin ondersteunen?

Deze authentieke Chinese Feng Shui werkt met de daadwerkelijke windrichtingen en principes van Yin & Yang en de 5 energieën (Hout, Vuur, Aarde, Metaal, Water). Soms zit je zo vast in je leven en je gedachten dat je even niet weet hoe je het op moet lossen. Zie Feng Shui als accupunctuur, maar i.p.v in je lichaam plaats je hier `naalden` in je woning. Je lost gericht blokkades op en stimuleert, herstelt de energieflow op specifieke levensgebieden (liefde, werk, familie-relaties, gezondheid etc).

Binnen deze workshop focussen we ons vooral op de Vorm, op het Aardse en hetgeen wat we kunnen waarnemen met onze ogen. In deze workshop gaan we interactief en op ludieke wijze met een frisse blik onze omgeving scannen. Na afloop ga jij met inspiratie en nieuwe inzichten naar jouw huis en kun je ongetwijfeld niet wachten om het een nóg fijner thuis te maken!

De deur is open vanaf 19.45 uur en we starten om 20.00 uur.
Aanmelden voor deze avond is noodzakelijk en doe je door je naam, volledige adres en telefoonnummer te mailen naar info@intrinsik.nl
De investering is 18.50 per persoon, inclusief thee en wat lekkers.

Wees welkom en laat je Oosters verrassen!

Dominique van de Laar (1981) heeft International Management & Economics gestudeerd aan de Rotterdam Business School. De afgelopen jaren heeft zij in Londen `Klassieke Feng Shui` gestudeerd bij Howard Choy, een internationaal gerenommeerd Feng Shui Meester en Architect. Sindsdien geeft Dominique trainingen, lezingen en consulten, waarbij haar kennis en integratie van de I Tjing met Klassieke Feng Shui zeer diepe lagen aanboort.